Uw website

 
Website laten maken? U bent aan het juiste adres. Een website maken, daar heeft u waarschijnlijk niet voor gestudeerd. Gelukkig kunt u prima een website laten maken. Bijvoorbeeld door ons. Maar uw website beheren, dat kunt u zelf. Want als wij een website maken, krijgt u er ons zoekmachinevriendelijke CMS bij. Qua webdesign bieden we verschillende oplossingen en uw website kan altijd worden uitgebreid met extra functies. En de kosten? Er is een oplossing voor ieder budget!
 
De standaard functies in ons CMS voor het beheer van uw site maken dat u echt 100% baas op uw eigen website bent en nooit meer afhankelijk van derden voor het beheer van inhoud.

Een CMS kan een site maken of breken als het gaat om succes in de zoekmachines. Ons CMS zorgt voor een zoekmachinevriendelijke website en verhoogt uw kansen op een betere positie in Google. Aan alle belangrijke criteria voor zoekmachine-gericht content beheer is voldaan.

Wilt u ons een nieuw webdesign voor uw website laten maken? Of een omzetting van het webdesign van uw bestaande website laten maken? Of levert u zelf een webdesign aan? Het kan allemaal. We hebben zelfs een uitgebreide template bibliotheek die wij of u zelf makkelijk naar uw stijl kunnen aanpassen.
 
Naast de basis functies kan het CMS eenvoudig uitgebreid worden met extra functies. Bovendien kan maatwerk worden geleverd op basis van uw specificaties. Wat kost uw nieuwe website? Over kosten doen we niet geheimzinnig. Sterker nog: u kunt direct een globale kostenindicatie berekenen. Het mooie is dat u tegen lage kosten kunt instappen: uitbreiden kan altijd nog.
Print PDF Tell-a-friend Contact