De modules

Uw website en CMS uitbreiden met extra functies

Ons ProSite CMS is zonder meer een complete oplossing voor het beheer van uw website. Daarnaast is er alle vrijheid om het CMS uit te breiden met extra functies. Dat kan door middel van modules die snel en kostenefficiënt kunnen worden toegevoegd. Maar wij hebben ook veel ervaring met de ontwikkeling van maatwerkoplossingen voor specifieke klantvragen.

Standaard modules ››
Standaard modules voorzien in veelgevraagde functies zoals bijvoorbeeld nieuwsbeheer, RSS-functionaliteit, fotoalbums, het maken van online formulieren, etc. Deze modules kunnen erg snel worden geïmplementeerd en over het algemeen hoeven er geen klantspecifieke aanpassingen te worden gedaan.

StandaardPlus modules ››
StandaardPlus modules gaan meer de diepte in. Soms gaat het om branchegerichte oplossingen, in andere gevallen om specifieke toepassingen. Nog steeds betreft het functies die snel in uw website kunnen worden ingebouwd en een kant-en-klare module als vertrekpunt hebben. Het is echter ook mogelijk om deze modules naar uw wensen aan te passen.

Ontwikkeling op maat
Natuurlijk zijn er altijd opdrachtgevers met vragen die buiten de mogelijkheden van onze standaardoplossingen vallen. Gelukkig maar, want het is erg leuk en dankbaar werk om een complexe vraag te vertalen naar een goed werkende online applicatie.