Maatwerk

Maatwerk en koppelingen met bestaande applicaties || Maatwerk functies in uw website

Voor veel website-functies bieden we kant en klare oplossingen met het CMS en de aanvullende modules. Maar misschien heeft u specifieke wensen die een stapje verder gaan. In dat geval kunnen we een oplossing op maat voor u ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen we dat op verschillende manieren benaderen. Kunnen we het niet? Dan zijn we ook daar helder over.
 
Module X: maatwerk tegen standaardprijzen
Module X is een ontwikkelomgeving waarmee zeer snel en kostenefficiënt maatwerk kan worden gerealiseerd. Module X biedt de volgende voordelen:
 
    * Online maatwerkapplicaties kunnen zeer snel worden ontwikkeld.
    * Ontwikkelingskosten liggen vele malen lager dan bij andere partijen.
    * Veelvoorkomende functies zijn al aanwezig.
    * Koppelingen met andere online en offline systemen zijn vaak eenvoudig tot stand te brengen.
    * 100% integratie in uw website (ook intranet en extranet).
    * Geschikt voor zowel klein maatwerk als voor complexere applicaties.
    * Zeer stabiel en robuust door toepassing van .NET-technologie.


'From scratch'
In sommige gevallen verdient het aanbeveling om een maatwerkapplicatie 'from scratch' op te zetten. De ontwikkelaars waar Belindada mee samenwerkt zijn zeer ervaren in de ontwikkeltalen ASP en .NET. Op basis van uw functionele eisen kunnen zij dan ook applicaties ontwikkelen die naadloos samenwerken met uw website en het content management systeem. Ook is het mogelijk om een 'hybride' oplossing te ontwikkelen waarbij voor een deel ook Module X wordt ingezet.
 
Koppeling of integratie met bestaande applicaties
Misschien zijn er in uw organisatie databases of applicaties aanwezig die op een of andere manier met uw website gekoppeld moeten worden. Hiervoor kan in vrijwel alle gevallen een oplossing worden ontwikkeld. Ook hebben we in het verleden succesvol vele malen koppelingen tot stand gebracht met systemen van derde partijen.
 
U profiteert van onze ervaring en eerder uitgevoerde projecten
"Maatwerk" is niet hetzelfde als "het wiel opnieuw uitvinden". We ontwikkelde al een groot aantal specifieke online applicaties voor uiteenlopende toepassingen. Niet zelden kan een dergelijke applicatie, al dan niet met een aantal aanpassingen, opnieuw worden ingezet voor andere opdrachtgevers. Dat biedt grote voordelen in termen van ontwikkeltijd en natuurlijk kosten.