Standaard Plus Modules voor meer specifieke functies
Waar onze Standaard modules voorzien in veelgevraagde en vaak generieke functies, gaan onze StandaardPlus modules meer de diepte in. Soms gaat het om branchegerichte oplossingen, in andere gevallen om specifieke toepassingen. Nog steeds betreft het functies die snel in uw website kunnen worden ingebouwd en een kant-en-klare module als vertrekpunt hebben. Het is echter ook mogelijk om deze modules naar uw wensen aan te passen.

SEO URL Manager Module
Module SEO URL Manager
De module die de reputatie van ons ProSite CMS als zoekmachine-vriendelijk content management systeem nog eens extra onderstreept. Genereert automatisch SEO-vriendelijke URL's voor database-gebaseerde website-pagina's.

Module Makelaarsaanbod
Een makelaarswebsite draait om één ding: een goede presentatie van het huizenaanbod. Voor makelaars die maximaal rendement uit hun website willen halen, is het belangrijk dat zij hun online huizenaanbod zelf kunnen beheren. Onze module Makelaarsaanbod maakt dat makkelijk.

Module Vacatures
De module Vacatures is gericht op organisaties met een groot en frequent wisselend vacature-aanbod en recruitmentbedrijven zoals bureaus voor werving & selectie, uitzendbureaus en detacheerders. Efficiënt beheer van vraag, aanbod, reacties en open inschrijvingen.

Online catalogus of webshop
Module Catalogus / Webshop
Met de catalogus module plaatst u uw producten overzichtelijk gestructureerd op uw website. Deze module kan worden uitgebreid tot een webshop door uitbreiding met een winkelmandje en functionaliteit voor online betalingen.

Module Portfolio
Met onze slimme Portfoliomodule presenteert u opdrachtgevers, projecten en projectsoorten op een overzichtelijke en samenhangende manier op uw website. U hoeft alles maar één keer in te voeren, maar biedt de bezoekers van uw website wel verschillende 'aanvliegroutes' naar projectinformatie.
Module Kennissysteem
De module Kennissysteem wordt vaak ingezet in combinatie met intranetoplossingen, maar werkt ook stand-alone. Met deze module kunnen processen en procedures voor de hele organisatie overzichtelijk en centraal worden vastgelegd. Een ideaal instrument voor o.a. ISO-certificatietrajecten.

Module Marktplaats
Deze module stelt u in staat om aanbod van verschillende aanbieders op uw website te publiceren. U kunt de aanbieders verschillende soorten abonnementen toekennen en houdt zelf de eindcontrole over wat er op uw website wordt gepubliceerd.

Module Members
Met de module Members beheert u zeer fijnschalig toegangsrechten tot content op uw website. De module is inmiddels toegepast voor een PR-portal, een trainingswebsite en een website voor een vereniging van medisch specialisten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Module Trainen & Toetsen
Een uitgebreide applicatie voor online trainingen en het afnemen van toetsen. De module is inmiddels met succes toegepast voor een opdrachtgever in de farmaceutische branche met als doel online nascholing van medisch specialisten. Neem voor meer informatie
contact met ons op.