Webdesign from scratch
 
Een compleet nieuw webdesign
Webdesign moet mooi zijn, maar ook werken. Daarom kijken we goed naar de rol van inhoud en functies binnen uw website en stemmen we daar het webdesign op af. Door die aanpak kunt u erop rekenen dat het webdesign van uw website maximaal bijdraagt aan een goede ervaring voor de bezoekers van uw website en een efficiënt klikpad naar belangrijke content, functies en conversiepunten.
 
Een webdesign waarmee u vooruit kunt
We voorzien alle websites van het content management systeem WebGenerator ProSite CMS. Dat betekent dus dat u uw website zelf kunt onderhouden: u bepaalt de menustructuur en inhoud. Het webdesign moet er dus voor zorgen dat u daarin niet tegen grenzen aanloopt. Daar letten we op zodat u nog jaren plezier heeft van uw webdesign.
 
Een mooi webdesign dat mooi blijft
Ook de inhoud die u zelf toevoegt aan uw website speelt een belangrijke rol in de uitstraling van uw website. Een webdesign kan nog zo mooi zijn, slordig of inconsistent opgemaakte webteksten kunnen dat effect teniet doen. Daarom bouwen we in elk webdesign opmaakstijlen in die u in het content management systeem makkelijk kunt aanroepen. Zo houdt u de website moeiteloos mooi en consistent.
 
Webdesign dat er in alle browsers goed uitziet
Veel mensen surfen op het internet met de browser Internet Explorer, maar daarvan bestaan verschillende versies. Verder zijn er ook andere populaire browsers, zoals Mozilla Firefox en (onder Mac-gebruikers) Safari. We testen de webdesigns voor de belangrijkste browsers, zodat u zeker weet dat uw webdesign er op elke computer goed uitziet.